News Flash:

Pui cu usturoi si mamaliga - Un pranz gustos si usor de facut

21 Septembrie 2016
3516 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 piept de pui sau pulpe
1 ardei gras rosu
1 ceapa alba
5 catei de usturoi
2 rosii sau bulion
cimbru
marar
sare
piper
patrunjel verde

Mod de preparare:

1. Spala carnea si tai-o in bucati mai mic.
2. Pune-o la fiert. Cand se formeaza spuma, aduno-o si arunc-o.
3. Taie marunt ardeiul si ceapa. Pune-le peste carne.
4. Dupa ce au fiert cateva minute, adauga rosia taiata.
5. Cand carnea e bine fiarta, pune cimbrul, mararul si usturoiul pisat.
6. Potriveste de sare si piper.
7. Adauga si o lingura de faina, ca sa se ingroase.
Serveste cu mamaliga fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete carne pui usturoi mancarica pui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1714 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012928 (s)