News Flash:

Pui cu usturoi si mamaliga - Un pranz gustos si usor de facut

21 Septembrie 2016
3219 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (-0.0009)
USD: 4.0026 RON (-0.0492)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 piept de pui sau pulpe
1 ardei gras rosu
1 ceapa alba
5 catei de usturoi
2 rosii sau bulion
cimbru
marar
sare
piper
patrunjel verde

Mod de preparare:

1. Spala carnea si tai-o in bucati mai mic.
2. Pune-o la fiert. Cand se formeaza spuma, aduno-o si arunc-o.
3. Taie marunt ardeiul si ceapa. Pune-le peste carne.
4. Dupa ce au fiert cateva minute, adauga rosia taiata.
5. Cand carnea e bine fiarta, pune cimbrul, mararul si usturoiul pisat.
6. Potriveste de sare si piper.
7. Adauga si o lingura de faina, ca sa se ingroase.
Serveste cu mamaliga fierbinte.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

retete carne pui usturoi mancarica pui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1693 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013344 (s)