News Flash:

Pui cu usturoi la cuptor

1 Februarie 2012
1830 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui cu usturoi la cuptor
Ingrediente:

2 linguri ulei de masline
400 g snitele de pui
1 ceapa tocata marunt
2 lingurite praf de usturoi
1 lingura pasta de tomate
300 g rosii in bulion
80 g mozzarella

Mod de preparare:

Prima data se incinge cuptorul la 200 grade, dupa care se tapeteaza o tava cu hartie de copt. Se pun 2 linguri de ulei intr-o tigaie la incins. Cand incepe sa se incinga, punem puiul la prajit. Dupa ce lasam cate 2 minute pe fiecare parte, se pune in tava pregatita. In aceeasi tigaie punem ceapa si usturoiul la calit timp de 3 minute. Adaugam pasta de tomate si rosiile in bulion si dam in clocot. Se reduce focul la minim si se mai lasa la fiert timp de 5 minute (pana cand se ingroasa). Pe fiecare bucata de pui se pune sosul obtinut cu o lingura si deasupra cate pe felie de mozzarella. La final se introduce tava in cuptor pentru maximum un sfert de ora. Puiul se serveste salata cu rosii si castraveti.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa usturoi rosii mozzarella focul lingura tava cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1657 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021079 (s)