News Flash:

Pui cu sos la cuptor

28 Ianuarie 2013
2666 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 ardei rosii
1 pui mic
350 gr carnati chorizo feliati
400 ml ulei de masline
400 ml vin alb

Pentru sos:
1 legatura de patrunjel
3 cepe mici tocate fin
1 ardei chili tocat
oregano
20 ml ulei de masline
20 ml otet balsamic
sucul de la o lamaie
 
Mod de preparare:

 
Incinge cuptorul la 180 de grade. Intr-o tava, amesteca ardeiul cu feliile de carnati si asaza deasupra si puiul. Toarna peste pui vinul alb si uleiul de masline. Asezoneaza cu sare si piper. Acopera puiul cu folie de aluminiu si lasa-l la cuptor aproximativ o ora. Dupa aceea, scoate folia si mai lasa preparatul la cuptor timp de 30 de minute. Pentru sos, amesteca intr-un bol toate ingredientele si asezoneaza cu sare si piper. Cand puiul este gata, toarna peste el acest sos si serveste imediat.
Puiul la cuptor cu ardei si chili se serveste cu piure de cartofi si salata de rucola cu lamaie.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ardei rosii pui mic vin alb sos oregano otet balsamic tava cuptor bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1600 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014573 (s)