News Flash:

Pui cu sos de smantana si usturoi

17 Iunie 2016
19960 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 600 gr piept de pui fara piele si os, feliat fin
2 linguri ulei de masline
200 gr smantana
100 ml apa sau supa de pui
1 lingurita usturoi pudra
1 lingurita mix italian
100 gr parmezan dat pe razatoare
200 gr spanac tocat marunt
100 gr rosii deshidratate la soare

Mod de preparare:

1. Rumeneste carnea pe ambele parti vreo 3-5 minute, in ulei de masline. Pune-o apoi intr-o farfurie.
2. Pune in aceeasi tigaie smantana, usturoiul pudra, supa de pui, parmezanul si mixul italian. Amesteca bine, la foc mare.
3. Cand incepe sosul sa se ingroase, pune rosiile si spanacul. Lasa sa fiarba la foc mic.
4. Cand spanacul se inmoaie bine, pune carnea, amesteca si pune totul pe intr-un platou.
Serveste simplu sau cu paste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pui sos sos smantana pui toscan retete pui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1610 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019186 (s)