News Flash:

Pui cu smantana, la cuptor

30 Ianuarie 2012
7886 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui cu smantana la cuptor
Ingrediente:

500 g cartofi taiati cubulete
20 g unt
100 ml smantana
4 bucati piept de pui cu pielita
2 catei de usturoi tocati
2 cepe rosii
2 lingurite mustar dijon
1 lingura ulei de masline
2 linguri patrunjel tocata
100 ml supa de pui
1 lingurita suc de lamaie

Mod de preparare:


Se incinge cuptorul la 180 grade. Punem cubuletele de cartofi in tava si le stropim cu ulei si adauga sare. Se baga tava la cuptor. Intr-o tigaie punem untul si uleiul ramas. Asezonam puiul cu sare si punem la rumenit in tigaie cate 3 minute pe fiecare parte. Asezam apoi puiul (cu pielita in sus) in alta tava si bagam la cuptor timp de 10 minute. In tigaia unde am rumenit puiul se pune ceapa la calit timp de un minut, dupa care adaugam usturoiul si mai lasam cateva secunde. Adaugam supa, mustarul si smantana si se da in clocot. Dupa ce a dat in clocot, se reduce focul la minim si se mai lasa la fiert 3 minute. Incorporam sucul de lamaie si patrunjelul. Adaugam sare dupa gust. Servim puiul cu cartofii copti si sosul de smantana.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi unt smantana usturoi cepe rosii mustar dijon patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1669 viz    0 com
1900 viz    0 com
1394 viz    0 com
1159 viz    0 com
1550 viz    0 com
1335 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1691 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014112 (s)