News Flash:

Pui cu rosii si usturoi

11 Mai 2011
957 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pui cu rosii si usturoi
Ingrediente: 2 pulpe intregi de pui o conserva de rosii intregi despielitate in suc propriu (250 gr) 80 ml ulei optional 2 linguri de faina o capatana de usturoi jumatate de pahar de vin alb o legatura de patrunjel o legatura de marar sare piper condimente pentru pui Mod de preparare: Pulpele de pui se spala si se portioneaza, dupa care se sterg cu un servet de hartie, se condimenteaza si se pun la prajit in uleiul incins. Dupa vreo 10 min se scot pulpele pe o farfurie, iar in uleiul incins se pune faina si se amesteca pana se face ca o pasta. Acest pas - cu faina - nu este obligatoriu, are rolul de a inchega mai bine sosul. Se adauga apoi usturoiul taiat si rosiile cu tot cu sucul din conserva, plus jumatate de pahar de vin. Se pun la loc pulpele si se mai lasa sa fiarba totul pana cand carnea este bine patrunsa. Daca scade prea mult, se mai poate adauga putina apa. Spre final se pun mararul si patrunjelul tocat. Se serveste calda.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

coriandru vn alb shake
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1731 viz    0 com
1069 viz    0 com
1064 viz    0 com
1288 viz    0 com
1044 viz    0 com
1000 viz    0 com
1052 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012699 (s)