News Flash:

Pui cu naut la cuptor

6 Iulie 2012
2088 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

620 g pulpe superioare de pui
600 g cartofi dulci taiati cubulete
2 cepe rosii taiate felii groase
240 g naut din conserva
4 rosii taiate pe jumatate
2 catei de usturoi zdrobiti
2 linguri patrunjel tocat
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:


Prima data se incinge cuptorul la 220 grade, dupa care se amesteca usturoiul, ceapa, cartofii, rosiile si jumatate din cantitatea de ulei. Apoi se pun intr-o tava si se da la cuptor timp de 15 minute.
In acest timp se incinge uleiul ramas in tigaie. Asezonam cu sare puiul si il punem in tigaie la rumenit cate 2 minute pe fiecare parte. Punem puiul in tava peste cartofi si mai bagam la cuptor inca 10 minute. Scoatem tava, adaugam nautul si patrunjelul si amestecam. Se serveste cu salata verde.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi dulci cepe rosii rosii usturoi patrunjel cuptor tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3567 viz    0 com
1329 viz    0 com
1982 viz    0 com
1623 viz    0 com
2017 viz    0 com
1439 viz    0 com
2000 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021281 (s)