News Flash:

Pui cu legume la tigaie

4 Mai 2016
5321 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 g file piept de pui
250 g amestec de legume
100 ml ulei
2 rosii
1 lingurita oregano
1 lingurita busuioc
piper negru
sare
150 gr smantana semi-degresata
100 gr mozzarella

Mod de preparare:

1. Potriveste carnea de sare si piper pe ambele parti si rumeneste-o usor in putin ulei incins.
2. Transfera carnea intr-un platou, iar in tigaie pune restul de ulei, tot la incins.
3. Adauga amestecul de legume si rosiile taiate mai marunt.
4. Dupa ce s-au inmuiat usor, pune carnea peste legume, in tigaie.
5. Adauga si smantana, potriveste de sare si piper si lasa sa fiarba timp de cateva minute.
6. Dupa ce carnea s-a patruns foarte bine, presara bucatele de mozzarella si opreste focul.
Mancarea se serveste fierbinte, cu ierburi aromatice tocate marunt.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui legume pui tigaie friptura pui friptura tigaie friptura legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

10268 viz    1 com
1693 viz    0 com
1300 viz    0 com
1193 viz    0 com
1740 viz    0 com
2608 viz    0 com
2273 viz    0 com
2508 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1457 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013644 (s)