News Flash:

Pui cu lamaie si maghiran la cuptor

5 Martie 2012
1331 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui umplut cu lamaie
Ingrediente:

1 pui
1 pahar vin alb
2 lamai
50 g unt
sare
maghiran
piper
oregano
busuioc
cimbru
ulei de masline


Mod de preparare:

Am pregatit puiul curatandu-l bine, taindu-i varful aripilor. L-am uns cu ulei de masline si prin interior si exterior, presarand sare si piper. Una dintre lamai am spalat-o bine, am intepat-o cu o tepusa de frigarui si am introdus-o in pui. Copanele le-am prins in piele. Am pregatit un amestec de ulei de masline, vin alb, sucul de la o lamaie si condimentele, si am adaugat peste pui. Untul l-am taiat bucati si l-am pus deasupra puiului. Am bagat puiul la cuptorul preincalzit la 200 grade, pentru 1 ora jumatate, intorcandu-l din cand in cand. Am marit temperatura la 220 grade si am mai lasat inca o ora. Se serveste cu cartofi prajiti taiati in bucati mari si salata de varza.
Pui umplut cu lamaie pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui vin alb lamai unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1496 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013461 (s)