News Flash:

Pui cu lamaie si cous-cous

20 Ianuarie 2012
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui cu lamaie si cous cous
Ingrediente:

6 fileuri din piept de pui
1 lingurita rozmarin
2 catei de usturoi tocat
1 ceapa rosie tocata
sucul si coaja rasa de la o lamaie
ulei de masline extravirgin

Mod de preparare:


Intr-un vas de iena se pune puiul. Intr-un bol se amesteca rozmarin cu usturoi, ceapa, coaja si sucul de lamaie. Se amesteca cu uleiul de masline si apoi se toarna peste pui, se acopera vasul si se lasa peste noapte la marinat. Incingem cuptorul la 180 grade. Asezam puiul intr-o tava unsa si bagam la cuptor timp de 25 de minute. Intre timp punem sosul de marinat intr-o oala si se incalzeste la foc mic pana cand scade si se ingroasa. Puiul se serveste cu sos si cuscus.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rozmarin usturoi ceapa rosie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1324 viz    0 com
2724 viz    0 com
1190 viz    0 com
1875 viz    0 com
1601 viz    0 com
5819 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1465 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021840 (s)