News Flash:

Pui cu lamaie la cuptor

6 Ianuarie 2014
951 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 linguri ulei de masline
1 legatura cimbru
2 lamai taiate in sferturi
1 capatana usturoi (cateii separati, dar necuratati)
1 pui (2.25 kg) taiat in 10 bucati
150 ml vin alb
piper

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 160C. Aseaza bucatile de pui intr-un vas pentru cuptor, adauga cateii de usturoi necuratati, bucatile de lamaie si cimbrul. Adauga uleiul si amesteca totul cu mana. Aseaza bucatile de pui cu partea cu pielea in sus. Toarna vinul, condimenteaza cu sare si piper si acopera vasul cu foile de aluminiu.
Pune la cuptor timp de 2 ore. Apoi, indeparteaza folia, ridica temperatura la 200C si rumeneste puiul timp de 30-45 de minute.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1783 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019185 (s)