News Flash:

Pui cu ciuperci si vin

16 Ianuarie 2013
1898 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
800 gr piept de pui taiat in cubulete
500 gr ciuperci
400 gr arpagic
50 ml ulei
200 ml vin alb sec
1 fir de praz
100 gr smantana
200 ml supa de pui
1 legatura patrunjel
piper
cimbru proaspat
sare

Mod de preparare:

Asezoneaza carnea de pui cu sare si piper. Incinge o cratita si prajeste puiul pana se rumeneste frumos. Scoate carnea pe un platou. In aceeasi tigaie caleste prazul. Adauga ciupercile si arpagicul si lasa pe foc 10 minute. Adauga apoi vinul, smantana, supa de pui, cimbrul si jumatate de patrunjel. Amesteca bine. Asezoneaza cu sare si piper.

Adauga si bucatile de pui, acopera cu un capac si lasa sa fiarba timp de 30 de minute. Puiul cu ciuperci si vin se serveste ca atare, cu patrunjel tocat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci arpagic ulei smantana legatura patrunjel piper sare cratita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1588 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019846 (s)