News Flash:

Pui cu ciuperci - Mancarea e gata in 30 de minute

27 Iunie 2017
7369 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (0.0000)
USD: 4.2560 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

20 de grame faina de grau
500 – 600 g pulpe superioare de pui (dezosate)
Sare
Piper
1 lingura ulei de masline
30 de grame de unt (impartit in 2)
2 lingurite cimbru proaspat
500g ciuperci proaspete curatate si taiate
50 ml vin alb
50 ml supa de pui
3-4 linguri patrunjel proaspat, tocat

Mod de preparare:


Puneti faina pe o farfurie. Asezonati carnea de pui cu sare si piper, apoi treceti-o prin faina, scuturand excesul.
Intr-o tigaie puneti uleiul si 10g din unt si prajiti bucatile de pui, rumenindu-le pe ambele parti. Dureaza cam 3-4 minute pentru fiecare parte, in functie de temperatura ochiului.
Puneti bucatile prajite pe o farfurie si indepartati excesul de grasime cu un servetel.

Reduceti temperatura ochiului si in aceeasi tigaie adaugati cimbrul, ciupercile si restul de 20 de grame de unt. Lasati-le pe ochi pana se inmoaie – cam 6 minute.
Adaugati vinul si supa de pui (eu n-am avut supa de pui, am pus apa in locul ei). Asteptati sa fiarba pana cantitatea de lichid se reduce la jumatate (cam 3 minute). Asezonati cu sare si piper.
Puneti puiul inapoi in tigaie, pentru a isi trage din sucul ciupercilor. Presarati patrunjelul verde, apoi e gata de savurat.

sursa: retete culinare
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

unt cimbru patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1350 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011104 (s)