News Flash:

Pui cu chimen si fasole neagra

6 Septembrie 2013
1905 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

un piept de pui dezosat, fara piele, taiat in doua pe lungime
o lingurita de chimen pisat
un praf de boia iute
2 linguri ulei de masline
o ceapa rosie mica, taiata marunt
un ardei capia rosu taiat marunt
o conserva mare de fasole neagra sau rosie
o cutie mica de boabe de porumb
o ceasca si jumatate de rosii cherry taiate in jumatati
2 cepe verzi taiate  marunt
2 linguri de frunze de coriandru proaspat (sau patrunjel), taiat mare
2 lingurite de otet de vin rosu

Mod de preparare:

Pune pieptul de pui intre foi de plastic si bate-l un pic cu ciocanul de snitele pana ajunge cam de un cm grosime. Amesteca chimenul cu boiaua si sare si freaca puiul cu acest amestec.Incinge uleiul intr-o tigaie mare, prajeste puiul cate patru minute pe fiecare parte, apoi scoate-l pe o farfurie. Da focul mai mic si pune in tigaie ceapa si ardeiul capia. Amesteca mereu timp de un minut, apoi adauga fasolea scursa bine, porumbul, rosiile, trei linguri de apa si amesteca timp de doua minute, pana se incalzesc toate la un loc. Trage tigaia de pe foc, adauga ceapa verde, coriandrul si otetul. Pune sare si piper dupa gust, amesteca bine, aseaza totul pe un platou, taie pieptul de pui in felii si aranjeaza-le deasupra.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa rosie cepe verzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011757 (s)