News Flash:

Pui cu ceapa si ardei

2 Mai 2016
1690 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui
1 ceapa mare
60 gr kaizer sau slaninuta afumata
3 ardei kapia
1 lingura boia dulce
4 catei de usturoi
piper
sare
ulei
200 ml vin sec

Mod de preparare:

Taiem puiul bucati . Spatele, aripile, cosul, gatul le lasam pentru supa, iar restul le folosim la reteta asta. Condimentam bucatile de carne , apoi le prajim la foc iute cateva minute. Adaugam slaninuta taiata feliute,lasam sa se topeasca si apoi adaugam ceapa taiata sozisori, ardeiul taiat rondele , usturoiul tocat. Amestecam bine cateva minute apoi adaugam vinul, lasam 1 minut si apoi punem apa cat sa acopere carnea.

Lasam sa fiarba la foc mic cu capac 40 min (daca e pui de la magazin mai putin timp vreo 30 de min). Gustam si daca mai este nevoie adaugam sare. Servim cu mamaliguta.

Reteta de pui cu ardei si ceapa ne este recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui ceapa pui ardei reteta pui friptura pui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1298 viz    0 com
1193 viz    0 com
1740 viz    0 com
2601 viz    0 com
2270 viz    0 com
2500 viz    0 com
1278 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019702 (s)