News Flash:

Pui cu cascaval si ciuperci

4 Septembrie 2012
1483 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pulpe pui
500 gr ciuperci
150 gr lapte
1 ceapa mica
2 catei usturoi
150 gr cascaval razuit
piper dupa gust
sare
1 varf de lingurita busuioc
1 varf de lingurita de rozmarin macinat


Mod de preparare:


Pulpele se spala, se condimenteaza dupa gust, si se prajesc in ulei.
Ciupercile le taiem felii, ceapa si usturoiul se toaca marunt.
In tigaia in care am prajit carnea, (mai scurgeti uleiul din tigaie, sa ramana cam o lingura), punem ceapa la calit, iar cand devine traslucida punem usturoiul. Mai lasam 1 min, apoi se adauga ciupercile. Se aseaza un capac pe tigaie, si le lasam sa fiarba in sucul propriu pana scad. Se ia capacul, si se lasa sa se prajeasca putin. Se adauga laptele si celelalte condimente. Se da in fiert, se adauga 100 gr cascaval, daca doriti compozitia mai groasa, dizolvati in putin lapte rece 1 lingura rasa de faina si apoi puneti pe foc peste ciuperci.
Compozitia obtinuta am pus-o intr-o tava de ceramica (rezistenta la temp. mari), am asezat pulpele de pui deasupra si am presarat pe ele cascaval, apoi am dat la cuptor pana sa topit cascavalul.
Pui cu ciuperci si cascaval recomandat de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5004 viz    0 com
6163 viz    0 com
2703 viz    0 com
1108 viz    0 com
3539 viz    0 com
1649 viz    0 com
1129 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019336 (s)