News Flash:

Pui cu cartofi si lapte batut

24 Septembrie 2013
1128 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

125 ml lapte batut
1 lingurita rasa de coaja de lamaie
1 catel de usturoi
500 g carne de pui
700 g cartofi dulci
60 g pesmet
2 linguri de patrunjel proaspat
1 lingurita de ulei de masline
legume verzi fierte

Mod de preparare:

Combina laptele batut cu coaja de lamaie si usturoiul. Adauga in acest amestec carnea de pui si amsteca bine ingredientele, apoi pune compozitia la frigider pentru cel putin ora pentru a se intrepatrunde aromele. Intre timp, pune cartofii la fiert pana se inmoaie. Intr-o farfurie amesteca pesmetul cu patrunjelul si treci fiecare bucata de pui marinat prin acest amestec. Prajeste bucatile de pui intr-o tigaie, aproximativ 2 minute pe ambele parti.
Serveste puiul cu lapte batut cald, cu piure si legume verzi fierte.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1500 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013661 (s)