News Flash:

Pui cu cartofi, mustar si fenicul

20 Martie 2012
1636 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui cu cartofi mustar si fenicul
Ingrediente:

1 kg copanele de pui
350 g cartofi dulci taiati cubulete
1 lingura ulei de masline
1 bulb de fenicul taiat marunt
cimbru
2 linguri mustar
2 catei de usturoi zdrobiti
100 g smantana
220 ml supa de pui

Mod de preparare:

Prima data incingem la foc mediu uleiul, apoi punem puiul. Il coacem vreo doua minute pe fiecare parte, apoi il scoatem pe un platou. Punem in aceeasi tigaie fenicul, cimbru si usturoi si se calesc timp de 5 minute. Se mai adauga mustarul, cartofii si supa si se da in clocot. Se pune si puiul si se acopera cu un capac. Se adauga smantana si se mai lasa 5 minute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi dulci cimbru mustar usturoi smantana foc mediu tigaie capac
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1721 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013100 (s)