News Flash:

Pui cu bere, ceapa si sunca - FOTO

11 Ianuarie 2012
3018 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui de 1 kg
700 ml bere
2 lingurite condiment pentru friptura de pui
2 cepe mari
30 g unt (puteti inlocui cu ulei)
200 g bacon afumat
piper
7 linguri de ulei

Mod de preparare:

 
Se spala puiul si se taie bucati. Ceapa se taie felii mai grosute, kaizerul lamele. Se pune intr-o tigaie putin unt si 3 linguri ulei si se caleste ceapa impreuna cu kaizerul.Intr-o alta tigaie, mai adanca (poate fi si o cratita), se pune restul de unt si ulei si pulpele (bucatile de pui) condimentate. Se prajesc cateva minute la foc mare, intorcandu-le pe toate partile pana se rumenesc usor. Se adauga ceapa si kaizerul si berea. Se lasa sa fiarba cu capac la foc mic 30-40 min. Incercati carnea cu o furculita, daca mai trebuie sa fiarba mai lasati cat timp este necesar. Servim cu mamaliguta sau cartofi piure.
Reteta Pui cu bere, ceapa si sunca a fost pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Pui_cu_bere,_ceapa_si_sunca1
pui bere cepe unt bacon afumat piper ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1814 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018909 (s)