News Flash:

Pui cu aroma de vin

24 Ianuarie 2012
1116 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui cu aroma de vin
Ingrediente:

1 pulpa de pui dezosata
4 linguri vin rosu
2 linguri supa de carne
1 lingura ulei de masline
1 lingura unt
faina
piper
sare

Mod de preparare:

Carnea se pudreaza pe ambele parti cu sare, piper si putina faina. Intr-o tigaie nu prea mare se incalzeste usor uleiul si untul, se pune apoi carnea si se acopera tigaia cu un capac. Se lasa asa pe foc potrivit pana se rumeneste, se intoarce si se rumeneste si pe partea cealalta. Cu un servet de hartie se "aduna" spuma de unt rumenita. Se toarna vinul si se lasa sa dea in cateva clocote. Se scoate carnea. In tigaie se toarna supa de carne si se lasa sa fiarba pana ce tot lichidul din tigaie a scazut aproape la jumatate.
Carnea se taie in 4~5 bucati si se trece pe farfurie; peste ea se toarna sosul de vin. Se garniseste si cu cateva legume fierte la aburi sau calite (dupa preferinta).
Din cantitatile de mai sus rezulta o portie. Pui cu aroma de vin pregatit de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vin rosu unt faina piper sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1323 viz    0 com
2027 viz    0 com
1338 viz    0 com
2156 viz    0 com
1138 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1260 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012386 (s)