News Flash:

Pui cu ananas si cocos

13 Februarie 2014
1933 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g pui dezosat
2 lingurite de sare
2 lingurite de zahar
fulgi de nuca de cocos
60 g de faina
140 g de amidon de porumb
2 oua mari
40 ml de apa
30 ml de ulei
felii de ananas
mustar
300 g de maioneza
150 g de miere

Mod de preparare:

Presara zahar si sare pe carnea de pui si lasa-l la marinat cateva ore in frigider. Dupa ce a stat intr-un bait la alegerea ta, scoate carnea si las-o sa se usuce la temperatura camerei timp de 20 de minute.

Preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Da carnea prin cele doua oua si putina apa si apoi ruleaz-o bine prin fulgii de nuca de cocos, faina si amidon de porumb. Prajeste intr-un tuci sau o tigaie lata timp de 10 minute. Feliile de ananas prajeste-le separat in putin ulei, pana ce devin usor aurii. Amesteca maioneza, mierea si mustarul si realizeaza un sos dulce.
Serveste puiul cu nuca de cocos si ananas alaturi de o garnitura de pilaf de legume sau salata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pui pui ananas retete friptura retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1322 viz    0 com
1096 viz    0 com
1139 viz    0 com
1971 viz    0 com
1539 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012221 (s)