News Flash:

Pui copt in punga

9 Septembrie 2013
2523 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pui de curte
ulei de masline
condiment friptura de pui cu miere si mustar de la Kotanyi
1 punga pentru cuptor
cartofi noi
morcovi noi
ciuperci
sare
piper

Mod de preparare:

Puiului, frumos curatat si spalat in mai multe ape, i-am dat deoparte capul, gatul si ghearele, iar organele i le-am bagam in interior, ca sa nu fie gol! L-am uns cu ulei de masline, l-am pudrat cu condimente, apoi l-am bagat in punga.
Am intepat punga cu o scobitoare, din loc in loc, in zona in care am legat punga. Intr-o tava incapatoare (20x30) am pus putina apa, am asezat puiul cu punga cu tot, apoi am bagat tava la cuptor.
Am lasat puiul vreo ora jumatate, intorcandu-l cu grija. Pentru ca intepaturile au fost facute in partea de sus, la intoarcere, sosul lasat de pui nu a iesit prin gaurele. Cat puiul a stat la cuptor am completat cu apa, doar cat sa fie pe fundul tavii.
Dupa vreo ora jumatate, am rupt punga si am aruncat-o, iar in sosul ramas am pus legumele si puiul deasupra.
Am mai lasat vreo 30 minute.

Pui copt in punga recomandat de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcovi noi piper punga cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3439 viz    1 com
1904 viz    0 com
2219 viz    0 com
2841 viz    0 com
6375 viz    0 com
1441 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1757 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019039 (s)