News Flash:

Pui chinezesc cu ananas

19 Decembrie 2011
3235 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui chinezesc cu ananas
Ingrediente:

600 g piept de pui
1 conserva ananas (400 g)
1 morcov mare
2 cepe
3 catei usturoi
2 linguri amidon
1 lingura ghimbir ras
1 plic sos dulce-acrisor
4 linguri ulei de masline
4 linguri sos de soia

Mod de preparare:

Pieptul de pui se taie bucatele, se amesteca cu sosul de soia si cu amidonul, apoi se lasa la marinat in jur de un sfert de ora. In acest timp se incing 2 linguri de ulei si se rumeneste carnea de pui la foc iute, dupa care se ia din tigaie si se tine la cald. Se incinge restul de ulei, se trag la tigaie usturoiul taiat feliute, ghimbirul ras, morcovul si ceapa. Cand se inmoaie morcovul (4-5 minute), se pun sucul de la conserva si ananasul. Se lasa la foc iute amestecand continuu pana cand scade toata zeama. Se pune si puiul pentru a-l incalzi, tarhonul si sosul dulce acrisor.

sursa reteta: cepapam.ro
sursa fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ananas morcov cepe usturoi amidon ghimbir sos dulce-acrisor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3158 viz    0 com
1915 viz    0 com
2428 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1504 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020097 (s)