News Flash:

Pui caprese - Un deliciu pentru weekend

19 Mai 2017
166 Vizualizari | 0 Comentarii
Vrei sa prepari o reteta simpla si rapida pentru cina sau pentru pachetul de a doua zi? Incearca puiul Caprese. Este gata in doar 30 de minute si nu trebuie sa petreci timp indelungat in bucatarie. In plus este satios si delicios.

Ingrediente:

1 lingurita verdeturi de provence
½ lingurita pudra de usturoi
½ lingurita boia dulce
? lingurita piper cayenne
½ lingurita sare
¼ lingurita piper negru, macinat
3 jumatati piept de pui dezosat si depielitat
2 linguri ulei de masline extravirgin
3 felii de branza mozzarella
1 cana rosii cherry, taiate in jumatati
¼ cana frunze proaspete de busuioc, taiate julienne
2 linguri otet balsamic

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 200 de grade.
Intr-un bol incapator amesteca verdeturile de provance, pudra de usturoi, paprika, piperul cayenne, sarea si piperul negru, macinat. Asezoneaza puiul cu mixul de condimente pe toate partile, avand grija ca acestea sa fie distribuite uniform.

Citeste si Greseala pe care o faci de fiecare data cand prepari supe sau ciorbe! Aceste DOUA INGREDIENTE fac diferenta

Intr-o tigaie ce poate fi adaugata la cuptor, adauga uleiul de masline si lasa-l la incins. Adauga apoi puiul sii prajeste-l pe ambele parti pana devine auriu-maroniu. Adauga apoi tigaie la cuptor si lasa puiul sa se coaca timp de 20-22 de minute. Scoate tigaia din cuptor, adauga feliile de branza si mai coace totul timp de 2-3 minute.
Cand este gata, presara deasupora rosiile si busuiocul si picura ulei balsamic.
Serveste puiul Caprese imediata, alaturi de o garnitura de orez sau de legume la abur si un pahar de vin.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pui caprese
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1407 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011221 (s)