News Flash:

Pui Cacciatore

29 Iunie 2012
3180 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 bucati de piept de pui dezosat, fara piele
2 ciuperci mai mari taiate felii
2 lingurite de ulei de masline
1 ardei galben sau verde taiat in fasii
1/2 pahar de vin rosu sec
1 1/2 pahare de sos de rosii cu busuioc (se poate folosi sos de paste, gata ambalat)
2 lingurite de patrunjel proaspat tocat
1/4 lingurita de piper negru, preferabil proaspat macinat
3/4 lingurita de sare

 
Mod de preparare:

Incalzim uleiul in tigaie la foc mediu. Adaugam puiul. Asezonam cu 1/2 lingurita de sare si piper. Gatim cate 4 minute pe fiecare parte. Punem puiul pe o farfurie.
Amestecam ardeiul si ciupercile in tigaie, la foc mediu. Aruncam deasupra 1/4 lingurita de sare. Gatim pentru 4 minute, amestecand din cand in cand. Adaugam vinul si lasam sa se inmoaie totul 2 minute. Amestecam, adaugand si sosul de rosii. Punem si puiul in tigaie. Dam focul mai mic si lasam sa fiarba totul, intorcand puiul o data, vreme de 4 minute sau pana este gata carnea. Aruncam deasupra o ploaie de patrunjel.

sursa: suntfericita
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci ardei galben verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2549 viz    0 com
1310 viz    0 com
1917 viz    0 com
2192 viz    0 com
3135 viz    0 com
2296 viz    0 com
1884 viz    0 com
2953 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1560 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019176 (s)