News Flash:

Pui Buffallo in bagheta frantuzeasca - Reteta pentru pranz

15 Februarie 2016
1216 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui Buffallo in bagheta frantuzeasca - Reteta pentru pranz

Ingrediente
:

jumatate de bagheta, taiata pe lungime
2 buc. piept de pui facut la gratar (rupt in bucatele)
cca 100 gr sos Buffallo (ori sosul preferat)
230 gr branza cheddar data pe razatoare
50 gr branza cu mucegai 2 cepe verzi, tocate marunt
patrunjel tocat marunt (pentru decor)

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 200 de grade Celsius.
2. Amesteca pieptul de pui cu sosul.
3. Imparte compozitia in doua si pune in jumatatile de bagheta.
4. Presara branza.
6. Pune jumatatile de bagheta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si baga in cuptor pentru 8 minute sau pana cand se topeste branza.
7. Scoate din cuptor acest pui Buffallo in bagheta frantuzeasca si serveste cu branza cu mucegai, ceapa verde si patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pui buffallo reteta carne retete pui friptura sos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019818 (s)