News Flash:

Pui afumat cu varza si chilli

8 Iulie 2011
1041 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui afumat cu varza
Ingrediente: 1 pui afumat, taiat in bucati mici 6 foi de varza alba dulce 6 ardei iuti, verzi 24 masline verzi sau brune, marinate 24 alune sarate 2 linguri ulei de masline zeama de lamaie sare piper sos de chilli Mod de preparare: Puiul afumat taiat in bucati se pune intr-un castron si se amesteca bine cu zeama de lamaie, sare si piper. Se toaca marunt ardeii verzi iuti si se pun peste pui, impreuna cu maslinele taiate in doua, fara sambure, alunele taiate si ele in jumatati. Se adauga uleiul de masline si sosul de chilli. Amestecul se da 30 de minute la rece, in frigider. Din foile de varza alba se aleg cele mai curbate si se formeaza un fel de castronase, in care se pun cate 2 linguri din amestecul din castron, iar foile se inteapa cu cate un bat de frigaruie. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://mancarebuna.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mirin nuca prosciutto crudo crema mascarpone
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2440 viz    0 com
1100 viz    0 com
1206 viz    0 com
1317 viz    0 com
1476 viz    0 com
1572 viz    0 com
2888 viz    0 com
10385 viz    0 com
1229 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1733 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019459 (s)