News Flash:

"Pufosica" glazurata - O prajitura care ti se topeste in gura

6 Septembrie 2016
12315 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru blat:
4 oua
200 gr zahar (sau 150)
120 ml ulei
150 ml lapte
1/2 lingurita praf de copt
1 lingura zahar vanilinat
280 gr faina
fulgi de cocos

Pentru glazura:
150 ml lapte
2 linguri de cacao
80 gr ciocolata
50 gr zahar

Mod de preparare:

Blat:
1. Mixeaza zaharul cu zaharul vanilinat si cu ouale la viteza mare, timp de 3 minute.
2. Pune uleiul, laptele, faina si praful de copt. Omogenizeaza.
3. Tapeteaza cu hartie de copt o tava, apoi unge-o cu putin ulei.
4. Pune compozitia in tava si bag-o in cuptorul incins la 180 de grade Celsius, pentru 30 de minute.
5. Scoate prajitura si las-o la racit.

Glazura:
6. Pune la foc mic ciocolata, zaharul, laptele si cacaua. Lasa sa fiarba la foc mic.
7. Lasa glazura sa se raceasca.
8. Taie pandispanul in cubulete. Trece fiecare cubulet prin glazura.
9. Pune cubuletele intr-un platou si presara peste ei fulgi de cocos (daca mai ai).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pandispan prajituri usoara glazura prajituri
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1507 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022940 (s)