News Flash:

"Pufosica" cu vanilie si gutui - O prajitura delicata si foarte buna

2 Mai 2017
5771 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g zahar
100 ml ulei
2 oua
300 g faina
150 ml lapte
1 praf de copt
½ borcan cu gem de gutui
2 linguri esenta de vanilie
sare
zeama de la 1 lamaie
50 g nuca macinata

Mod de preparare:

Bati ouale spuma, adaugi zaharul si un praf de sare. Incorporezi treptat laptele, uleiul, praful de copt stins cu zeama de lamaie, esenta de vanilie, gemul si faina in ploaie.
La final, trebuie sa obtii o compozitie omogena. Tapetezi o forma rotunda, pui compozitia si dai la cuptor pana se rumeneste usor. Dupa ce o scoti, pui deasupra nuca macinata si, optional, gem de gutui.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prajitura pufoasa prajitura gem
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014244 (s)