News Flash:

Prune marinate pentru iarna - Ce trebuie sa faci inainte de a le pune in borcane

26 August 2016
4804 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3-4 kg prune
1 kg zahar
2.5 - 2.7 litri apa
500 ml otet
cateva cuisoare
putina scortisoara macinata

1. Spala prunele.
2. Tine-le cateva minute (maxim 5) in apa clocotinda, dupa care trece-le pe sub jetul de apa rece.
3. Pune cateva cuisoare si putina scortisoara in fiecare borcan.
4. Pune la fiert apa si zaharul. Dupa ce a dat cateva clocote, adauga otetul.
5. Lasa sa mai dea un clocot, apoi pune prunele in borcane si turnati marinata peste ele. Nu presati prunele!
6. Infileteaza capacele la borcane si baga-le in beci sau da-le la rece. Peste vreo luna sunt numai bune.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

prune marinate prune murate fructe murate muraturi iarna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015107 (s)