News Flash:

Prune in crusta cu smantana

3 Aprilie 2012
1211 Vizualizari | 0 Comentarii
Prune in crusta cu smantana
Ingrediente:

800 g prune din compot taiate pe jumatate
2 linguri zahar brun
50 g unt
50 g faina
100 g fistic zdrobit
1 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

Prima data incingem la 180 de grade cuptorul, dupa care tapetam o tava cu hartie de copt si punem in ea prunele. Amestecam restul ingredientelor, rezultand un aluat sfaramicios. Il punem peste prune si dam la cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Putem servi cu inghetata sau smantana dulce.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar brun unt faina fistic scortisoara tava cuptor inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1787 viz    0 com
4070 viz    0 com
2685 viz    0 com
3485 viz    0 com
2233 viz    0 com
2232 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 23 queries | Mysql time :0.028511 (s)