News Flash:

Prune in crusta cu smantana

3 Aprilie 2012
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
Prune in crusta cu smantana
Ingrediente:

800 g prune din compot taiate pe jumatate
2 linguri zahar brun
50 g unt
50 g faina
100 g fistic zdrobit
1 lingurita scortisoara

Mod de preparare:

Prima data incingem la 180 de grade cuptorul, dupa care tapetam o tava cu hartie de copt si punem in ea prunele. Amestecam restul ingredientelor, rezultand un aluat sfaramicios. Il punem peste prune si dam la cuptor pentru aproximativ 20 de minute. Putem servi cu inghetata sau smantana dulce.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar brun unt faina fistic scortisoara tava cuptor inghetata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1709 viz    0 com
3737 viz    0 com
2603 viz    0 com
3286 viz    0 com
2152 viz    0 com
2183 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1789 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034965 (s)