News Flash:

Prune din rai

9 Mai 2011
1060 Vizualizari | 1 Comentarii
Prune din rai
Ingrediente: 0,5 l lapte un varf de cutit de cuisoare macinate 1/4 l apa minerala 1 pahar de lichior cu gem de prune 12 frunze de lamaita Mod de preparare: Lasam in apa prunele confiate peste noapte. In ziua urmatoare le mixam impreuna cu apa si lapte, adaugam cuisoarele macinate si rachiu de prune. Servim cu lamaita maruntita fin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ceai verde lapte inghetata coacaze rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1506 viz    0 com
1050 viz    0 com
924 viz    0 com
909 viz    0 com
1731 viz    0 com
945 viz    0 com
1128 viz    0 com
890 viz    0 com
1019 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1354 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014432 (s)