News Flash:

Prune din rai

9 Mai 2011
1120 Vizualizari | 1 Comentarii
Prune din rai
Ingrediente: 0,5 l lapte un varf de cutit de cuisoare macinate 1/4 l apa minerala 1 pahar de lichior cu gem de prune 12 frunze de lamaita Mod de preparare: Lasam in apa prunele confiate peste noapte. In ziua urmatoare le mixam impreuna cu apa si lapte, adaugam cuisoarele macinate si rachiu de prune. Servim cu lamaita maruntita fin.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceai verde lapte inghetata coacaze rosii
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1576 viz    0 com
1132 viz    0 com
982 viz    0 com
957 viz    0 com
1793 viz    0 com
996 viz    0 com
1201 viz    0 com
947 viz    0 com
1072 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1454 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012523 (s)