News Flash:

Printesa Polonic recomanda crema de sfecla rosie cu hrean

18 Aprilie 2013
3802 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o rata
2 radacini mari de sfecla rosie
6 linguri de hrean ras
100 ml smantana pentru gatit
sare de mare
piper negru proaspat rasnit

Mod de preparare:

Alegeti un sort vesel care sa va protejeze tinuta regala in care veti intampina oaspetii, apoi, vorba romanului nascut poet, treceti la treaba! Incingeti cuptorul la 180 de grade, perpeliti la flacara rata curatata de maruntaie, intocmai cum a facut printul meu, apoi asezonati-o cu sare si piper, asezati-o confortabil intr-o tava putin adanca si inveliti tava cu o plapumioara din folie de aluminiu. Bagati inaripata la cuptor. O ora va dormi cumintica sub folia de aluminiu, timp in care va puteti apuca de crema cu hrean: curatati si taiati cubulete cele doua sfecle, apoi puneti-le la fiert cu putina sare. Cu un blender pasati sfecla fiarta, adaugati smantana lichida si hreanul, apoi asezonati crema cu sare si piper si e gata! Tot ce mai trebuie sa faceti este sa mai aveti rabdare inca o ora in care rata noastra se va perpeli fara folie de aluminiu deasupra, astfel incat sa se rumeneasca bine si sa devina crocanta.
Crema de sfecla rosie cu hrean se poate savura si calda si rece, alaturi de rata crocanta proaspat scoasa din cuptor.

sursa: printesapolonic
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

hrean ras piper negru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020637 (s)