News Flash:

Prince of Wales

24 Noiembrie 2011
1085 Vizualizari | 0 Comentarii
Prince of Wales
Ingrediente: 2 cl coniac 1 cl Benedictine 2 picaturi de Angostura champagne 1 zahar cubic Mod de preparare: Se pune zaharul cubic in shaker si se stropeste cu Angostura. Se adauga cuburi de gheata, coniac si Benedictine, dupa care se mixeaza totul si se toarna intr-un pahar de sampanie. La final se completeaza cu champagne.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coniac bucataria internationala sherry ceapa arpagic
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2092 viz    0 com
2357 viz    0 com
1398 viz    0 com
1504 viz    0 com
2036 viz    0 com
1122 viz    0 com
990 viz    0 com
1113 viz    0 com
1063 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1487 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022547 (s)