News Flash:

Prince of Wales

24 Noiembrie 2011
1119 Vizualizari | 0 Comentarii
Prince of Wales
Ingrediente: 2 cl coniac 1 cl Benedictine 2 picaturi de Angostura champagne 1 zahar cubic Mod de preparare: Se pune zaharul cubic in shaker si se stropeste cu Angostura. Se adauga cuburi de gheata, coniac si Benedictine, dupa care se mixeaza totul si se toarna intr-un pahar de sampanie. La final se completeaza cu champagne.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

coniac bucataria internationala sherry ceapa arpagic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2140 viz    0 com
2409 viz    0 com
1450 viz    0 com
1563 viz    0 com
2068 viz    0 com
1165 viz    0 com
1021 viz    0 com
1141 viz    0 com
1096 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1732 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022557 (s)