News Flash:

Preparare mousse de ciocolata cu mandarine

6 Noiembrie 2014
3979 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingurita coaja rasa de mandarine
250 g ciocolata
80 ml suc de mandarine
4 oua (albus separat de galbenus)
200 ml smantana dulce

Mod de preparare:

Se topeste ciocolata la microunde. Se adauga peste ciocolata galbenusurile de ou, coaja de mandarina si sucul si amestecam pana la omogenizare. Cu un mixer electric se bat albusurile spuma. Se adauga zaharul si mai mixam cateva minute. Se amesteca crema de ciocolata cu spuma de albusuri. Se imparte crema in castronele si acoperim cu folie de plastic. Se baga castronelele la frigider timp de doua ore. Se serveste cu feliute de mandarine.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete mousse mousse ciocolata mousse mandarine prajituri desert
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014704 (s)