News Flash:

Prepara si tu niste bulete de cascaval dupa aceasta reteta

12 Aprilie 2017
1307 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g cascaval ras
150 g cascaval afumat ras
3 albusuri
4 linguri faina
4-5 linguri pesmet fin
1/2 lingurita nucsoara
1/2 lingurita piper
sare
ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Bate albusurile spuma, cu un praf de sare, pana obtii o bezea tare.
Intr-un castron, separat, adauga cascavalurile rase, faina, piperul si nucsoara si amesteca bine pana la omogenizare. Adauga peste acesta compozitie bezeaua si amesteca usor cu ajutorul unei spatule.
Formeaza cu ajutorul mainii bilute mici pe care sa le treci apoi prin pesmet. Prajeste buletele in baie de ulei.
Cand s-au rumenit, scoate-le pe prosoape absorbante de unica folosinta si lasa-le sa se raceasca. Se pot servi atat reci cat si calde.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cascaval pesmet fin nucsoara castron prosoape absorbante
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1617 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012995 (s)