News Flash:

Prepara niste coltunasi cu cartofi si branza deliciosi

6 Februarie 2012
2525 Vizualizari | 0 Comentarii
Coltunasi cu cartofi si branza sarata
Ingrediente:

2 cartofi
1 ou
faina cat cuprinde (pentru aluat)
sare
1 ceapa medie
200 g telemea rasa
1 lingura ulei
unt

Mod de preparare:


Prima data pregatim compozitia. Amestecam bine cartofii fierti si pasati cu telemeaua rasa si cu ceapa calita. Apoi facem un aluat din faina, ou si sare. Il intindem la masina de taietei, apoi am ales forma mijlocie din setul de coltunasi si am taiat discuri. Pe acestea le-am umplut cu o lingura din compozitie. Dupa ce am lipit bine coltunasii, i-am fiert in apa cu sare si putin ulei (ca sa nu se lipeasca intre ei) si i-am servit fierbinti, stropiti din belsug cu unt topit.
Coltunasi cu cartofi si branza sarata pregatiti de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi faina sare ceapa telemea ulei unt compozitia aluat lingura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1806 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025466 (s)