News Flash:

Pregateste un gustos quiche cu somon fume si anghinare

5 Februarie 2012
2382 Vizualizari | 0 Comentarii
Quiche cu somon fume si anghinare
Ingrediente:

200 g somon fume, taiat in bucatele
1 foaie de aluat pate brisee
1 borcan cu anghinare, conservate in apa cu sare, clatite putin inainte si scurse
250 g smantana
3 oua
1 buchet de cepsoara
1 buchet patrunjel
piper
sare

Mod de preparare:

Aluatul se intinde in forma de tarta,tapetata cu unt, se inteapa usor cu furculita, dupa care peste el se pune hirtie copt si peste ea boabe de orez, fasole, naut. Tava se da la cuptor in jur de 7-8 minute, la 170 grade.
Apoi, peste aluatul de tarta copt se toarna amestecul format din ouale batute, amestecate cu verdeturile tocate, smantana si somonul taiat in transe mici. Dupa aceea se pune anghinarea. Tava se baga la cuptor la foc mediu, (cca 170-180 grade) in jur de 30-40 minute, pana cand amestecul coaguleaza si se rumeneste usor.
Quiche cu somon fume si anghinare pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

somon fume anghinare smantana oua cepsoara patrunjel piper sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1543 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018708 (s)