News Flash:

Pregateste un compot de pere si mere

8 Februarie 2012
1939 Vizualizari | 0 Comentarii
Compot de pere si mere
Ingrediente:

300 g mere (decojite, taiate cubulete)
400 g pere (decojite, taiate cubulete)
1 lingura suc de lamaie
2 linguri miere de albine

Mod de preparare:

Intr-o cratita se pun fructele, sucul de lamaie si mierea. Se asaza un capac pe oala si se lasa sa fiarba in jur de 10 minute. Dupa aceea se ia capacul si se mai lasa pe foc aproximativ 20 de minute.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mere pere cratita capac oala capacul
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1923 (s) | 34 queries | Mysql time :0.038400 (s)