News Flash:

Pregateste-ti acasa burgeri de post - FOTO

11 Ianuarie 2012
2475 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru chiftele:

200 gr soia felii
4 felii de paine
3-4 linguri faina (cantitatea de faina depinde de consistenta compozitiei)
1 ceapa mare
4 cartofi mari
4 morcovi mari
o capatana usturoi
cimbru
patrunjel
marar
boia dulce
piper
sare
pesmet
2 linguri ulei

Pentru umplutura:

castraveciori murati
ketchup
salata verde
rosii
ceapa verde

Mod de preparare:

Se pune soia la fiert in 3 litri de apa, de asemenea se fierb cartofii si morcovi. Cand s-a fiert soia se scurge bine, apoi se trece prin masina de tocat impreuna cu legumele fierte, ceapa, usturoiul, feliile de paine si condimentele, apoi se adauga si cele 2 linguri de ulei. In acest moment se verifica consistenta compozitiei, daca e prea moale se adauga 2-3 linguri faina, daca e prea tare se adauga 1-2 linguri apa minerala.
Se framanta bine. Cu mainile ude se formeaza chiftele rotunde si semi-aplatizate care se tavalesc prin pesmet. Se prajesc pe ambele parti in putin ulei incins la foc mic. Chiflele se taie pe jumatate, baza se unge cu ketchup, apoi se aseaza un strat de foi de salata, se asaza apoi chifteaua, iar ketchup, castravetele, o felie de rosie si rondele de ceapa verde, se pune capacul si se poate servi.
Burgeri de post din legume si soia au fost pregatiti de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Burgeri_de_post_din_legume_si_soia1
soia felii paine faina ceapa cartofi morcovi usturoi cimbru patrunjel
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1683 viz    0 com
1888 viz    0 com
2184 viz    0 com
2386 viz    0 com
2427 viz    0 com
1912 viz    0 com
1538 viz    0 com
1868 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021307 (s)