News Flash:

Pregateste rapid o paine cu iaurt

7 Februarie 2012
1375 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine cu iaurt
Ingrediente:

280 g faina
1 ou
250 g iaurt
1/2 lingurita zahar
1 lingurita sare
10 g praf de copt


Mod de preparare:

Oul, zaharul si iaurtul se amesteca foarte bine, iar ingredientele uscate se cern. Apoi compozitiile se amesteca intr-un vas, rezultand un aluat putin lipicios. Acesta se pune in tava tapetata (cu hartie de copt sau unsa cu ulei si pudrata cu faina) si se coace la 200°C pentru aprox. 20-30 min.
Paine cu iaurt pregatita de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina iaurt zahar sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1812 viz    0 com
1605 viz    0 com
4219 viz    0 com
1578 viz    0 com
5899 viz    0 com
1270 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1506 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015284 (s)