News Flash:

Pregateste pentru pranz pui la cuptor cu paste

2 Februarie 2012
2709 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui la cuptor cu paste
Ingrediente:

1 piept de pui taiat in bucati mici
10 cm de praz (daca nu aveti, inlocuiti cu o ceapa)
1 cm de radacina de ghimbir razuita
4 linguri ulei pentru prajit
2 linguri sos de soia sarat
2 linguri sos de soia dulce
250 gr paste spiralate sau dupa preferinta
2 oua
250 gr smantana lichida
100 gr cascaval razuit
unt pentru uns forma de yena
sare dupa gust

Mod de preparare:

Prima data se fierb pastele. In acest timp carnea se spala, se taie in bucatele mici si se pune la prajit in ulei incins. Cand e gata se adauga ghimbirul,prazul tocat marunt, lingurile se sos de soia, si se mai lasa pe foc maxim 5 minute.
Ouale  se bat bine, se adauga smantana, iar apoi compozitia se pune peste paste intr-o forma de yena rotunda, sau de care aveti, unsa cu unt.  Eventual, dupa gust, mai adaugati sare.
Bucatile de carne cu sosul din tigaie, se incorporeaza usor in paste. Se da la cuptor pana cand se observa ca lichidul din vas e inchegat (cca 20-25 min), iar la final, punem deasupra cascaval razuit si mai dam 2-3 min la cuptor.
 Pui asiatic cu paste la cuptor pregatit de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

praz ulei paste spiralate oua smantana lichida cascaval unt sare tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1803 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023251 (s)