News Flash:

Pregateste parigina

16 Februarie 2012
1402 Vizualizari | 0 Comentarii
Parigina
Ingrediente:

150 g prosciutto cotto (sunca presata)
aluat de pizza
un pachet aluat frantuzesc
400 g rosii la cutie
oregano
300 g mozzarella
ulei de masline
sare

Mod de preparare:

In tava de la aragaz unsa un pic cu ulei, intindem aluatul pentru pizza apoi acoperim cu un prosop umed si lasam la dospit timp de jumatate de ora (timp in care preincalzim cuptorul aragazului la 180 grade). Daca punem rosii din cutie, le strivim cu furculita, condimentam cu ulei si sare, iar dupa ce a trecut jumatatea de ora, intindem din compozitie pe toata suprafata aluatului lasand un pic deoparte. Urmatorul strat il facem cu prosciutto cotto, apoi cu mozzarella taiata cuburele, iar la final cu sucul de rosii ramas.
Desfacem aluatul frantuzesc pe care il gaurim cu o furculita, apoi acoperim pizza. Am uns aluatul deasupra cu un galbenus de ou zbatut cu o lingura de lapte, am presarat seminte de susan si am bagat la cuptor timp de 30 de minute. Daca vedeti ca partea de deasupra se coloreaza prea tare, puteti acoperi cu o foaie de aluminiu.
Parigina pregatita de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

prosciutto cotto sunca presata aluat frantuzesc oregano mozzarella
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1897 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020636 (s)