News Flash:

Pregateste o salata de toamna

12 Septembrie 2012
1719 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 pere feliate
2 linguri sirop de artar
2 lingurite ulei de masline si putin in plus
2 linguri mustar de Dijon
2 lingurite otet balsamic
1 cana nuci
1 lingura zahar din artar sau alt indulcitor
1 lingura miere
1/2 lingurita sare
1/4 lingurita piper negru macinat
1 varf de cutit piper cayenne
10 cani rucola
85 gr gorgonzola
    
Mod de preparare:

Pune intr-un castron siropul de artar, mustarul, uleiul si otetul. Amesteca bine pentru a obtine dressingul pentru salata. Unge o hartie de copt cu ulei. Amesteca nucile, uleiul, mierea, zaharul, sarea si piperul. Intinde in hartia de copt si coace 15 minute la 180 grade , amestecand din cand in cand. Adauga rucola, perele, branza si nucile in castronul initial si amesteca. Adauga compozitia din tava si amesteca iar.
 
sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pere otet balsamic nuci indulcitor miere sare piper negru piper cayenne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6049 viz    0 com
5994 viz    0 com
1494 viz    0 com
1513 viz    0 com
3569 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1548 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019592 (s)