News Flash:

Pranz: tocanita de cartofi cu ciuperci

20 Martie 2012
3293 Vizualizari | 0 Comentarii
Tocanita de cartofi cu ciuperci
Ingrediente:

400 g ciuperci
1 kg cartofi
2-3 linguri bulion
1 ceapa mica
1 lingurita boia
piper
sare

   
Mod de preparare:

Curatam cartofii si ii taiem cubulete. Daca folositi ciuperci proaspete le spalati si le taiati felii mai groase.
Tocam ceapa marunt si o calim in putin ulei. Cand se inmoaie putin adaugam o lingurita de boia dulce. Amestecam si adaugam cartofii.Amestecam de cateva ori si completam cu apa. Cand cartofii sunt pe jumatate fierti adaugam ciupercile. Lasam sa fiarba la foc mic si la sfarsit adaugam 2-3 linguri de bulion. Condimentam cu sare si piper si servim.
Tocanita de cartofi cu ciuperci pregatita de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci cartofi bulion ceapa boia pipersare foc mic
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1776 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020371 (s)