News Flash:

Pranz de week-end: Pui condimentat la cuptor

24 Martie 2012
1424 Vizualizari | 0 Comentarii
Pui condimentat la cuptor
Ingrediente:

1 pui, cca 1,5 kg
1 lingura de unt
1 lingura ras-el-hanout
100 ml vin alb sec
1 lamaie
1 lingura boia de ardei dulce
1 lingurita sare de mare
1 lingurita de piper, rasa
unt la temperatura camerei

Mod de preparare:


Untul se amesteca cu restul condimentelor, formand o pasta cu care vom freca uniform puiul spalat si zvantat cu prosoape de hartie. In interiorul puiului punem lamiia taiata in 2 si il plasam intr-un vas pentru copt, in care rasturnam cei 100 ml de vin. Dam la cuptorul preincalzit la 200 grade si lasam o ora, la jumatatea timpului intoarcindu-l si pe partea cealalta. Se serveste cu cartofi rumeniti in tigaie sau la cuptor si salata verde.
Pui condimentat la cuptor pregatit de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pui unt ras-el-hanout lamaie piper
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016403 (s)