News Flash:

Pranz: Carne de porc calita in miso dulce - FOTO

27 Decembrie 2011
1124 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

150 g carne de porc
1 castravete
felii patrate de paine - subtiri si fara coaja
1 praz - partea alba

Sos pentru carne:

1 ou batut
1 lingurita sake
2 linguri amidon de cartof
2 lingurite ulei
piper
sare

Sos pentru calit:

1/2 lingura zahar
1/2 lingura sos de soia
1/2 lingura sake
1 lingura tenmenjan
piper
ulei de susan

Mod de preparare:

Carnea se taie fasii subtiri. Feliile de paine se taie in jumatate. Castravetele si prazul se taie julienne - lungimea este bine sa fie egala cu latura mica a feliei de paine. Intr-un castron se amesteca toate ingredientele sosului pentru carne, se adauga si fasiile de carne si se amesteca sa se imbrace bine in sos. Se pun la prajit, fara surplusul de ou, pana se rumenesc.Se scot deoparte.
In tigaie se infierbanta pe foc mic cam 1 lingura ulei de susan, se adauga sosul pt. calit si ,cand s-a infierbantat si acesta, se pun fasiile de carne prajita,se calesc cateva secunde (doar cat sa se imbrace carnea in sos) si se inchide focul.
Carnea se scoate intr-un castronel, castravetele, prazul si feliile de paine se aranjeaza pe o farfurie intinsa si se serveste: pe fiecare feliuta de paine se pun cateva fasii de carne, putin praz si putin castravete.

sursa reteta si fotografii: cristina-k.blogspot.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto


castravete paine praz sake ulei piper sare zahar tenmenjan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1072 viz    0 com
1679 viz    0 com
12088 viz    0 com
2914 viz    0 com
1047 viz    0 com
1787 viz    0 com
1196 viz    0 com
1208 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1463 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013380 (s)