News Flash:

Prajiturica Noire

21 Octombrie 2011
1148 Vizualizari | 0 Comentarii
Prajiturica Noire
Ingrediente: 3 pachete biscuiti Nero cu cacao 300 g ciocolata cu lapte 15 g gelatina 250 g unt 300 g frisca lichida 3 linguri whisky Pentur ornat: 50 g ciocolata amaruie 50ml lapte Mod de preparare: Biscuitii se zdrobesc in in robotul de bucatarie, dupa care se topeste jumatate din unt la microunde si se amesteca cu biscuitii. Intr-o tava de chec se pune folie alimentara, se adauga compozitia de biscuiti si se preseaza cu o lingura, apoi se da la frigider. Intre timp se topeste ciocolata pe baie de aburi. Se lasa putin sa se raceasca, se adauga frisca, coniacul si untul topit. Gelatina se prepara conform instructiunilor de pe pliculet si se pune peste ciocolata. Se amesteca bine pana ce totul s-a omogenizat. Compozitia rezultata se adauga peste biscuiti, apoi se da la rece pana a doua zi. A doua zi se face sosul de ciocolata, se toarna peste ea, se dam la frigider cateva minute, apoi se poate servi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salam uscat dulciuri nuci noi margarina rama lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1707 viz    0 com
1114 viz    0 com
1666 viz    0 com
1608 viz    0 com
1068 viz    0 com
1470 viz    0 com
1528 viz    0 com
1582 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1546 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013954 (s)