News Flash:

Prajiturica cu nuci si morcovi

24 Februarie 2013
1565 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g faina
2 oua
160 ml lapte
150 g unt moale
100 g nuci pisate
150 g zahar brun
200 g morcovi dati din razatoare
1 plic praf de copt

Mod de preparare:


Se incinge cuptorul la 180 grade. Ungem o tava si o tapetam cu hartie de copt. Cu un mixer electric se bate untul cu zaharul brun si apoi incorporam morcovii si nucile. Intr-un bol punem faina si praful de copt si incoporam laptele si ouale. Amestecam compozitia de faina cu cea de morcovi pana la omogenizare. Turnam compozitia in tava si nivelam suprafata. Bagam la cuptor timp de 20 de minute. Lasam sa se raceasca complet inainte de servire.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina oua lapte unt moale nuci pisate zahar brun tava mixer electric bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2464 viz    0 com
1821 viz    0 com
1651 viz    0 com
1811 viz    0 com
3740 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1770 (s) | 34 queries | Mysql time :0.029665 (s)