News Flash:

Prajituri cu visine si cirese negre

20 Iunie 2012
3845 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g visine si cirese negre, fara samburi
200 g faina + 2 linguri faina
200 g iaurt
5 oua
100 ml ulei
250 g zahar
2 lingurite de praf de copt
1 plic zahar vanilat
zeama de la 1/2 portocala
1 lingura otet
1 praf de sare

Mod de preparare:

Am batut albusul impreuna cu zaharul spuma tare. Am adaugat si zaharul vanilat. Am adaugat apoi galbenusurile pe rand. Folosindu-ma de o lingura de lemn, am incorporat pe rand iaurtul, uleiul, zeama de portocala, amestecand usor de fiecare data.
Am incorporat faina si praful de copt stins cu o lingura de otet.  Am turnat aluatul intr-o tava rotunda, tapetata cu hartie de copt, apoi am presarat fructele tavalite prin faina.
Am copt prajitura in cuptorul preancalzit la 180°C pentru 45 minute. Cand a fost gata, am lasat-o sa se raceasca, apoi am decorat-o cu ciocolata (cu lapte) topita pe baie de abur.
Prajitura cu visine si cirese negre pregatita de Simona.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

visine cirese negre faina iaurt oua ulei zahar zahar vanilat otet sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2696 viz    0 com
4172 viz    0 com
2448 viz    0 com
1685 viz    0 com
1450 viz    0 com
4231 viz    0 com
4381 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1800 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034311 (s)